Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Spring Gallery Sale” duminică la Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru construcția unei camere senzoriale pentru Asociația Proiectul Viziunea Nevăzătorilor

Publicat

spring gallery sale (2) Într-un weekend plin de evenimente, un grup de voluntari propun și un altfel de proiect locuitorilor din Alba Iulia: Spring Gallery Sale. Este vorba de un târg în care toate produsele aflate la vânzare provin din donații, iar scopul vizat este de a strânge cât mai multe fonduri pentru construcția unei camere senzoriale pentru Asociația Proiectul Viziunea Nevăzătorilor din Alba Iulia. Evenimentul se va desfășura în 29 mai, între orele 10:00 și 21:00 la Framm’s (str. Păcii, nr 13).

Sunt două moduri prin care cei interesați pot lua parte la proiect. Pe de o parte, ei pot dona haine, accesorii sau diverse obiecte de care nu mai au nevoie. Donațiile sunt primite la Framm’s, până sâmbătă, 28 mai. Pe de altă parte, pot participa duminică la  târg și să achiziționeze unul dintre obiectele aflate acolo. Deja s-au strâns câteva sute de produse, incluzând lucrări de artă, antichități, pălării, haine și multe altele. Produsele vor avea prețuri pornind de la 1 leu, iar organizatorii ne asigură că oricine va găsi ceva cu care poate să plece acasă.

Evenimentul este la cea de a doua ediție în Alba Iulia. Voluntarii de la „Căsuța cu zâmbete” au inițiat campania de strângere de fonduri pentru camera senzorială în octombrie 2014, iar de atunci au adunat aproape 10000 lei din proiectele lor. Acești bani au fost investiți în jucării și obiecte care vor sprijini educația copiilor cu deficiențe multiple de la Asociația Proiectul Viziunea Nevăzătorilor din Alba Iulia. Un videoproiector, un set de psihomotricitate, trei lămpi inteligente de lumină și un megabloc pentru gimnastică au fost doar câteva dintre achizițiile importante care s-au făcut până acum, însă lista cu necesități este mult mai lungă pentru a acoperi toate ariile de dezvoltare ale copiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax