Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără de 22 de ani din Blaj, cu dosar penal. A furat sacoşa unui bărbat, dintr-un magazin

Publicat

politie

masina politie O tânără în vârstă de 22 de ani din Blaj este cercetată penal, după ce a furat sacoşa unui bărbat, pe care acesta o lăsase la compartimentul pentru bagaje, într-un magazin.

Potrivit IPJ Alba, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, luni după-amiaza, de către un cetăţean de 56 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un supermarket din municipiu, i-a dispărut o sacoşă, în care avea diverse bunuri şi pe care o lăsase în locul destinat bagajelor. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 430 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat-o pe o tânără de 22 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea furtului, care avea asupra sa sacoşa bărbatului, cu toate bunurile reclamate ca fiind furate.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăra bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal în cere este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax