Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Construirea unei baze sportive, în curtea Colegiului HCC din Alba Iulia. Primăria va pregăti terenul pentru investiția CNI

Publicat

Primăria Alba Iulia va aloca peste 500.000 de lei pentru amenajarea și viabilizarea unui teren aflat în curtea Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”. Pe acesta urmează să fie construită o bază sportivă cu teren de sport și vestiare, de către Compania Națională de Investiții. 

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat, în ședința din 29 noiembrie, un proiect privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza Studiu de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Viabilizare teren și asigurare utilități: apă, canalizare, energie electrică și alimentare cu gaze naturale – Construire bază sportivă tip 2, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 11”.

Compania Națională de Investiții (CNI) a contractat lucrări de proiectare și execuție pentru proiectul „Construire bază sportivă tip 2, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 11”, în incinta Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Baza sportivă va fi compusă din teren de sport descoperit și o clădire pe un singur nivel, cu funcțiunea de vestiar.

În urma cercetărilor arheologice, terenul a fost escavat până la adâncimea de 1,4 metri, existând mai multe gropi care ajung până la 3 metri adâncime față de cota naturală, inițială a terenului.

În acest context și conform obligațiilor ce îi revin autorității locale, Primăria trebuie să asigure utilitățile și adaptarea la teren a proiectului tip dezvoltat de CNI.

Astfel, se propun următoarele lucrări:

  • realizarea instalației de utilizare gaze naturale în lungime de 50 m, din polietilenă, Dn 63mm, pozată subteran
  • alimentare cu apă potabilă în lungime de 15 m, din polietilenă, Dn 50mm
  • racord canalizare menajeră și pluvială în lungime de 30 m, din PVC 200mm
  • alimentare cu energie electrică în lungime de 60 m, prin cablu armat tip ACYABY-F 4×35 mmp
  • realizare împământare 1,5 ml din platbandă Ol-Zn 40×4 mm
  • viabilizarea terenului în suprafață de 1.508 mp prin umplerea gropilor cu pământ rezultat în urma excavațiilor pentru cercetarea arheologică până la cota -1 m de la cota naturală a terenului și compactarea acestuia în straturi de 20-30 cm grosime, iar de la cota -1 m până la cota -0,6 m pe întreaga suprafață a terenului se va realiza o pernă de balast compactat 90% în straturi de 20 cm grosime

Valoarea totală a lucrărilor este de 500.835,41 lei, cu TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax