Connect with us
Publicitate

Eveniment

GHID Recensământ 2021: cum se face autorecenzarea online. Pașii pentru înregistrare și întrebările din chestionar

Publicat

În perioada 14 martie – 15 mai, în toată țara se desfășoară autorecenzarea online în cadrul Recensământul Populației și Locuințelor (RPL2021). Locuitorii pot introduce datele prin accesarea plaformei de autorecenzare, singuri sau asistați de recenzori.

Vezi și Cum se poate lua ZI LIBERĂ pentru autorecenzare la Recensământ. Ce trebuie să facă angajații

Direcția Regională de Statistică (DRS) Alba pune la dispoziția cetățenilor detalii despre această etapă.

Luni, 14 martie 2022, începe autorecenzarea, prima etapă de colectare a datelor de la populație pentru Recensământul Populației și Locuințelor (RPL2021) care presupune, în premieră pentru România, două aspecte:

  • autorecenzarea online
  • autorecenzarea online asistată (ARA), pentru îndrumarea persoanelor cu abilități digitale mai reduse.

Vezi Locațiile în care locuitorii din Alba Iulia pot primi asistență de la recenzori

Fiecare persoană, indiferent de cetățenie, cu reședința obișnuită în România (care trăiește pe teritoriul României pentru o perioadă de cel puțin 12 luni) se poate autorecenza în 2 pași:

  • pasul unu: persoana accesează platforma de autorecenzare și completează formularul de pre-înregistrare  pentru ea însăși și pentru membrii gospodăriei din care face parte
  • pasul doi: persoana care a făcut pre-înregistrarea și membrii gospodăriei sale (pe care i-a trecut în formularul de pre-înregistrare) vor primi un link la adresa/adresele de email indicate, fiecare link conducând la chestionarul individual de recensământ; la finalul chestionarului, după completare, se apasă butonul ,,Finalizare” și chestionarul completat este transmis în baza de date a recensământului.

Toate persoanele care se autorecenzează trebuie să completeze chestionarul în funcție de situația avută la momentul de referință al recensământului care este ora ,,00:00” din ziua de 1 decembrie 2021.

Citește și RECENSĂMÂNT 2022: Autorecenzare online, până în 15 mai. Situația în Alba și ce amenzi riscă persoanele care nu participă

Autorecenzarea este disponibilă populației, în perioada 14 martie – 15 mai 2022 și se poate realiza de pe orice dispozitiv electronic (telefoane inteligente, tablete, laptopuri, desktopuri etc.).

Autorecenzarea online asistată se poate face în spații special amenajate de fiecare primărie fie pe tabletele recenzorilor, fie de pe propriile dispozitive electronice, cu sprijinul unui recenzor.

GHID autorecenzare 14 martie – 15 mai

Pentru autorecenzare, se parcurg următorii pași:

Pasul 1: formularul de pre-înregistrare

  • pe site-ul www.recensamantromania.ro, în partea de sus a paginii, se găsește butonul portocaliu „PLATFORMĂ AUTORECENZARE”; apăsați butonul portocaliu; se deschide pagina cu formularul de pre-înregistrare
  • citiți explicațiile și apoi completați datele în formular, astfel:

Secţiunea 1 – Informaţii despre capul gospodăriei/persoana de referință

  • completați CNP-ul persoanei de referință/capului gospodăriei şi adresa de email unde ulterior va primi linkul către chestionarul propriu de recensământ şi, în cazul în care așa optează ceilalți membri ai gospodăriei, și link-urile către chestionarele celorlalţi membri ai gospodăriei

Secţiunea 2 – Locul de reşedinţă obişnuită

La întrebarea ”Este într-o locuință ocupată de o gospodărie individuală?”, aveți de ales între 2 variante:

  • Varianta DA: se completează adresa locuinței; tot aici, la finalul secțiunii, veți completa numărul de gospodării din locuință.
  • Varianta NU: aceasta înseamnă că locuința dvs. este situată într-un spațiu colectiv de locuit, de tipul: cămine studențești, internate școlare, dormitoare comune pentru muncitori, cămine pentru bătrâni, azile, sanatorii, instituții rezidențiale pentru protecția copilului, mânăstiri, hoteluri, spitale, cămine-spital, sanatorii de boli incurabile, centre de urgență sau adăposturi de noapte, centre de refugiaţi, centre pentru migranți etc.; selectați tipul spațiului de colectiv și, alături, denumirea acestuia.

Secțiunea 3 – Membrii gospodăriei

În această secțiune, veți (capul gospodăriei/persoana de referință) introduce datele tuturor membrilor gospodăriei prin apăsarea butonului „Adăugați o persoană din componența gospodăriei”:

  • Pentru cetățenii români și cetățenii străini care posedă CNP, veți completa CNP-ul și adresa de email, dacă posedă una proprie (ulterior, pe această adresă se va transmite linkul către propriul chestionar de recensământ).
  • Pentru cetățenii străini care nu au CNP veți completa câmpurile care includ data nașterii și sexul; deasupra acestor câmpuri,sistemul va genera un cod temporar de 13 cifre care va fi utilizat exclusiv în scop statistic, pentru recenzare; notați codul temporar generat, îl veți utilize la identificarea chestionarului primit pentru autorecenzare. De asemenea, se completează adresa de email, dacă posedă una proprie.

Secţiunea 4 – Locuinţe secundare neocupate

În această secţiune veți completa adresa pentru alte locuințe deţinute/co-deținute de membrii gospodăriei dvs., dar numai dacă NU sunt locuite.

Această secțiune va permite să evitați deplasarea dvs. Sau a altor membri ai gospodăriei dvs în altă parte a localității sau în altă localitate pentru a răspunde recenzorului în perioada ulterioară, 16 mai–17 iulie 2022.

  • Pe adresa dvs. de email veți primi link-ul către un chestionar scurt care cuprinde numai întrebări referitoare la locuința goală (neocupată) și clădirea în care se află aceasta.
  • După completarea tuturor acestor informaţii, apăsați butonul codului re-Captcha „Nu sunt robot” și apoi butonul „Trimiteți fomularul”.
  • Așteptați câteva minute……
  • Apoi verificați căsuța de email pe care ați indicat-o în formularul de pre-înregistrare, citiți mesajul transmis de email și apăsați pe link-ul ce conține ”chestionar” marcat în culoare albastră.

Ce primiți pe e-mail

Capul gospodăriei/ persoana de referință (o singură persoană din gospodărie) primește chestionar ce cuprinde ”Secțiunea pentru recenzarea locuinței” și „Secțiunea pentru recenzarea persoanei”

Fiecare dintre ceilalți membri ai gospodăriei primește chestionar ce cuprinde numai ”Secțiunea pentru recenzarea persoanei”

În cazul în care gospodăria (oricare dintre membri) deține și o locuință sau mai multe neocupată/e, pentru fiecare dintre aceste locuințe goale (neocupate) și pre-înregistrate, numai capul gospodăriei/persoana de referință primește chestionar ce cuprinde numai ”Secțiunea pentru recenzarea locuinței”.

Sintetic, cine și ce tip de chestionar primește este redat în tabelul de mai jos:

 

„Secțiunea pentru

recenzarea locuinței”

„Secțiunea pentru

recenzarea persoanei”

Capul gospodăriei/persoana de referință,

pentru locuința în care gospodăria își are reședința obișnuită

Alt membru al gospodăriei (altul decât capul

gospodăriei/persoana de referință)

Capul gospodăriei/persoana de referință,

pentru altă/alte locuințe goale, neocupate

 

Înainte de a începe completarea răspunsurilor în chestionarul de recensământ, rețineți următoarele:

Toate secțiunile chestionarului sunt marcate în culoare albastră, ceea ce înseamnă că nu s-a răspuns la nicio întrebare, chestionarul este gol

  • Pe măsură ce completați răspunsurile la câte o secțiune, aceasta își schimbă culoarea și devine verde; aceasta înseamnă că puteţi merge la secțiunea următoare din chestionar (colorată în albastru)
  • În cazul în care, din greșeală, ați completat un răspuns eronat, va apărea un mesaj în culoare roșie care va semnala în ce constă eroarea; corectați și mergeți mai departe.
  • La unele întrebări pot să apară semnalate atenționări, marcate în culoarea portocaliu, citiți mesajul atenționării și, dacă este cazul, corectați răspunsul / răspunsurile eronate.

Nu este nevoie de introducere de text. Veți completa chestionarul numai în trei moduri:

  • Prin introducere de cifre (de exemplu, anul construcției locuinței)
  • Prin bifarea variantei (variantelor în caz de răspuns multiplu) de răspuns ce corespunde situației dvs. în lista de pe ecran
  • Prin selectarea variantei de răspuns ce corespunde situației dvs. din lista care se deschide (de exemplu: cetățenia, religia, etnia, ocupația etc.)

Puteți completa chestionarul de recensământ de pe oricare dintre următoarele dispozitive electronice:

  • Tabletă electronică
  • Telefon tip smartphone
  • Laptop
  • PC

Pasul 2: chestionarul de autorecenzare

Chestionarul de autorecenzare se deschide cu o copertă în care veţi găsi informaţii utile despre procesul de autorecenzare. În partea stângă aveţi un meniu, cu ajutorul căruia veţi putea naviga printre secţiunile chestionarului.

Copertă

Aici veţi găsi informaţii utile despre Confidenţialitatea datelor, despre momentul de referinţă al recensământului, precum şi datele completate la preînregistrare. În această secţiune trebuie apăsat butonul „Înregistrare ora curentă”, iar din acel moment puteţi trece la completarea propriu-zisă a chestionarului.

Secţiunea pentru recenzarea locuinţei

Această secţiune va fi completată de capul gospodăriei şi conţine întrebări legate de:

  • Componenţa gospodăriei
  • Lista membrilor gospodăriei
  • Informaţii despre membrii gospodăriei
  • Informaţii despre locuinţă

Secţiunea pentru recenzarea persoanei

Această secţiune va fi completată atât de capul gopodăriei, cât şi de ceilalți membri ai gospodăriei indicaţi la preînregistrare. Fiecare membru al gospodăriei va primi propriul chestionar.

Finalizat

Zona în care se face o scurtă statistică a întrebărilor la care s-a răspuns şi de unde se trimite chestionarul către baza de date a recensământului.

Înainte de a finalize procesul de autorecenzare prin transmiterea formularului către baza de date a recensământului veţi putea vedea o statistică referitoare la „Starea întrebărilor”: la câte întrebări aţi răspuns, câte sunt fără răspuns şi la câte întrebări aţi răspuns greşit.

În acest ultim caz veţi avea la dispoziţie linkuri directe către întrebările cu răspuns greşit și va trebui să le corectați.

Alte detalii pentru completarea chestionarului

Chestionarul este dinamic, iar întrebările sunt generate în funcţie de răspunsul oferit la întrebarea anterioară (de exemplu persoanelor de sex masculine nu li se va deschide întrebarea referitoare la numărul copiilor născuţi vii).

Dacă, în timpul completării chestionarului de recensământ, se ivesc situaţii care vă obligă să vă întrerupeţi, puteţi relua oricând completarea din punctul în care v-aţi întrerupt, dar pentru aceasta trebuie să aveți grijă să nu apăsați butonul Finalizat. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să accesaţi chestionarul de recensământ din emailul primit după preînregistrare.Totuşi, nu trebuie să depăşiţi ziua de 15mai 2022, dată la care se încheie autorecenzarea.

Odată finalizat chestionarul, verificați „Starea întrebărilor”, efectuați, dacă este necesar corecții și transmiteți chestionarul prin apăsarea butonului Finalizat. Numai așa acesta va ajunge în baza de date de recensământ.

În zona superioară a chestionarului, în partea dreaptă, aveţi posibilitatea să modificaţi limba în care completaţi chestionarul. Acesta este disponibil, pe lângă limba română, în limba engleză şi în limbile minorităţilor naţionale care locuiesc pe teritoriul României.

Pasul 3: verificarea autorecenzării

După ce aţi trimis chestionarul către baza de date a recensământului, puteţi verifica dacă v-aţi autorecenzat corect accesând secţiunea „VERIFICAREA AUTORECENZĂRII” din siteul www.recensamantromania.ro.

Aici veţi introduce CNP-ul şi vi se va genera automat DOVADA AUTORECENZĂRII.

În cazul în care nu aţi completat corect chestionarul de recensământ, veţi primi un mesaj de eroare şi trebuie să reluaţi procesul de autorecenzare de la început.

Lista locațiilor pentru autorecenzarea asistată la Recensământul populației și locuințelor runda 2021

Denumire locație / Adresă locație / Program de funcționare / Alte detalii

Municipiul Alba Iulia

  • Primăria Municipiului Alba Iulia – str. Calea Moților, Nr. 5A – orele 10.00-18.00 – holul instituției/sediul central
  • Direcția de Venituri Alba – str. Ardealului, nr. 1-3 – orele 10.00-18.00 – hol Taxe și Impozite
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba – str. Primăverii, Nr. 10 – orele 10.00-18.00 – holul instituției ANAF
  • DRPCÎV – Piața Iuliu Maniu, nr. 14 – orele 10.00-18.00 – hol Înmatriculări Auto
  • Direcția de Asistență Socială (DAS) Alba Iulia – Bd. Republicii, nr. 26 – orele 10.00-18.00 – holul instituției DAS
  • Selgros – Bd. Republicii, nr. 30 – orele 10.00-18.00
  • Alba Mall – str. Tudor Vladimirescu, Nr. 50 A – orele 10.00-18.00
  • Kaufland – Calea Moților, nr. 120 – orele 10.00-18.00
  • Direcția de Sănătate Publică Alba – Bd. Revoluției 1989, nr. 23 – orele 10.00-18.00 – acces din curtea Spitalului Județean Alba
  • Biserica Greco-Catolică ”Sf. Spirit” Tolstoi – str. Septimius Severus, nr. 8 – orele 10.00-18.00
  • Casa de Cultură a Sindicatelor – str. Mihai Viteazul, nr. 31 – orele 10.00-18.00
  • Consiliul Județean Alba – Piața Ion I.C. Brătianu, nr. 1 – orele 10.00-18.00 – holul instituției
  • Casa de Pensii Alba – Str. Tudor Vladimirescu, nr. 61 – orele 10.00-18.00
  • Direcția Agricolă Județeană Alba – Calea Moților, nr. 112 – orele 10.00-18.00 – holul instituției
  • Agenția Pentru Protecția Mediului Alba – str. Lalelelor, Nr. 7B – orele 10.00-18.00 – holul instituției
  • Căminul Cultural Oarda de Jos – str. Biruinței, Nr. 14 – orele 10.00-18.00
  • Căminul Cultural Pâclișa – str. Carpenului, Nr. 129 – orele 10.00-18.00
  • Școala Gimnazială Micești – str. Scărișoarei, Nr. 17 – orele 10.00-18.00
  • Școala Gimnazială Bărăbanț – str. Cabanei, Nr. 7 – orele 10.00-18.00

Municipiul Aiud

  • Clădirea Primăriei Municipiului Aiud – Aiud, str. Cuza Vodă, nr.1 – zilnic între orele 12.00-20.00
  • Clădirea Școlii Gimnaziale ”Axente Sever” – Aiud, str. Unirii, nr. 9 – zilnic între orele 12.00-20.00
  • Clădirea Centrului Multicultural Aiud – Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr.1 – zilnic, între orele 12.00-20.00
  • Clădirea Școlii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” – Aiudul de Sus, str. Gheorghe Lazăr, nr.17 – zilnic, între orele 12.00-20.00
  • Clădirea Grădiniței cu Program Normal Măgina – Măgina, str. Pandurilor, nr. 50 – zilnic, între orele 12.00-20.00
  • Clădirea Fostei Școli Generale Gârbovița – Gârbovița, str.Principală, nr.66 – zilnic, între orele 12.00-20.00

Municipiul Blaj

  • Sediul Primăriei Blaj – Str. Piața 1848, nr. 16 – orele 10.00-18.00
  • Centrul de Informare Turistică – Parc Avram Iancu, nr. 3 – orele 10.00-18.00
  • Piața Mare Agroalimentară – str. Câmpia Libertății, nr. 19A – orele 10.00-18.00
  • Școala Gimnazială Simion Bărnuțiu Tiur – str. Principală, nr. 213 – orele 10.00-18.00
  • Școala Gimnazială Axente Sever Manarade – str. Principală, nr. 107 – orele 10.00-18.00
  • SPCLEP Blaj – Bld. Republicii nr. 24 – orele 10.00-18.00

Municipiul Sebeș

  • Primăria Sebeș – Sebeș, str. Parcul Arini, nr. 1 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00
  • Centrul de Sănătate Sebeș, cartier M. Kogălniceanu, nr. 128 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00
  • Liceul Tehnologic – Sebeș, str. Viilor nr. 2 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00
  • Școala Gimnazială Nr. 2 – Sebeș, str. Dorin Pavel, nr. 2 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00
  • Grădinița Petrești, str. Energiei, nr. 2 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00
  • Liceul German / sala de sport – Lancrăm, str. Veche, nr. 5 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00
  • Școala Gimnazială Răhău – str. Școlii, nr. 65 – luni-joi, orele 17.00-22.00; vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-20.00

Oraș Abrud

  • Primăria Orașului Abrud – Piața Eroilor nr. 1, Camera nr.1 (Biroul Unic) – orele 10.00-18.00

Oraș Baia de Arieș

  • Primăria Baia de Arieș – str. Piața Băii nr. 1 – orele 8.00-16.00

Oraș Câmpeni

  • Primăria Orașului Câmpeni – Câmpeni, str. Avram Iancu nr. 5, Birou nr.4 – orele 9.00-17.00
  • Punct Informare Turistică Câmpeni – Câmpeni, str. Gării, nr.1A – orele 10.00-18.00
  • Biblioteca Orășenească Câmpeni – Câmpeni, str. Revoluției 1848 nr.7 – orele 8.00-16.00

Oraș Cugir

  • Centrul Comunitar ”Michelangelo” Cugir – str. 21 Decembrie 1989, nr. 77A – de luni până sâmbătă, între orele 12.00-20.00; duminică, între orele 8.00-16.00
  • Baia Socială Cugir – Cugir, str. Ghe. Asachi, nr.13B, parter – de luni până duminică, între orele 12.00-20.00
  • Primăria Orașului Cugir – Cugir, str.I.L. Caragiale, nr.1, parter, sala de ședințe / de luni până duminică între orele 9.00-17.00
  • Primăria Orașului Cugir – Cugir, str.I.L. Caragiale, nr.1, parter, sala de ședințe/ de luni până duminică între orele 13.00-21.00
  • Serviciul Venituri Cugir – Cugir, str. Victoriei, nr.9, et.1, Cam. 13-14 – de luni până duminică între orele 12.00-20.00
  • Biroul Registrul Agricol Vinerea – Vinerea, str.Principală, nr.178 – de luni până duminică între orele 12.00-20.00

Oraș Ocna Mureș

  • Ocna Mureș – sala de ședințe a primăriei. str. Nicolae Iorga, nr. 27, Ocna Mureș – luni-duminică, orele 8.00-17.00
  • Ocna Mureș – Casa de Cultură ”Ion Sângereanu” – str. Nicolae Iorga, nr. 34, Ocna Mureș – luni-vineri, orele 9.00-18.00; sâmbătă-duminică, orele 9.00-17.00

Oraș Teiuș

  • Primăria Orașului Teiuș – str. Clujului, Nr.80 – luni-vineri, orele 10.00-18.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00
  • Casa de Cultură a Orașului Teiuș –  str. Decebal, nr. 25 – luni-vineri, orele 10.00-18.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00

Alternativ:

  • Beldiu – Cămin Cultural – luni-marți, orele 8.00-16.00
  • Petelca – școala – miercuri-joi, orele 8.00-16.00
  • Căpud – cămin cultural – vineri, sâmbătă, duminică orele 8.00-16.00

Oraș Zlatna

  • Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zlatna – str. Tudor Vladimirescu Bl.26, ap.32 – luni-duminică, orele 9.00-17.00
  • Casa de Cultură ”Horea Popescu” Zlatna – str. Valea Morilor, nr. 5 – luni-vineri, orele 14.00-22.00, sâmbătă, orele 10.00-18.00; duminică, orele 10.00-18.00
  • Cămin Cultural – sat Feneș, FN – luni-miercuri, orele 16.00-22.00; joi-vineri, orele 15.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-20.00
  • Grădinița sat Trâmpoiele, nr. 46 – zilnic orele 9.00-13.00 și 15.00-19.00

RURAL

Albac – Primăria Comunei Albac – str. Cloșca, Nr. 9 – luni-vineri, orele 9.00 – 17.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-18.00

Almașu Mare – sala de ședință Primăria Almașu Mare – Almașu Mare, nr. 204 – orele 10.00-18.00

Arieșeni – Primăria Arieșeni – sat Arieșeni, nr. 19 – luni-vineri, orele 10.00-18.00

Avram Iancu – Primăria Avram Iancu – Avram Iancu, nr. 169 – orele 9.00-18.00

Berghin – Primăria Comunei Berghin – str. Principală, Nr. 361, Berghin – luni-vineri, orele 8.00-16.00

Bistra

  • Primăria, Birou Secretariat – str. Calea Turzii, Nr. 100 – luni-vineri, orele 10.00-18.00; duminică, orele 12.00-16.00. Punct de lucru în clădirea Primăriei Comunei Bistra, Etajul I.
  • Primăria, Birou Impozite și Taxe Locale – str. Calea Turzii, Nr. 100 – luni-vineri, orele 10.00-18.00; duminică, orele 12.00-16.00. Punct de lucru în clădirea Primăriei Comunei Bistra, Etajul I.

Blandiana – Primăria, sala de ședință – Blandiana, nr. 15 – orele 8.00-16.00

Bucerdea Grânoasă – Primăria Bucerdea Grânoasă – str. Ioan Maiorescu nr. 82 – orele 8.00-16.00

Bucium – Primăria Comunei Bucium, sala de ședință, nr.25 – program: 14-20 martie, orele 14.00-22.00; 21-27 martie, orele 8.00-16.00; 28 martie 3 aprilie, orele 14.00 – 22.00; 4-10 aprilie, orele 8.00-16.00; 11-17 aprilie, orele 14.00-22.00; 18-24 aprilie, orele 8.00-16.00; 25 aprilie – 1 mai, orele 14.00-22.00; 2-8 mai, orele 8.00-16.00; 9-15 mai, orele 14.00-22.00

Câlnic – sediul Primăriei, str. Principală, nr. 20; orele 10.00-18.00

Cenade – Cenade, sala de ședințe a Consiliului Local, str Principală, nr. 372 – zilnic, orele 10.00-18.00

Cergău

  • Cergău – Centrul de Zi – Cergău Mare, nr. 124; luni-vineri, orele 10.00-18.00; sâmbătă-duminică, orele 12.00-20.00
  • Cergău Mic – Școala cu Clasele I-IV Cergău Mic, nr 68 – luni-vineri, orele 10.00-18.00; sâmbătă-duminică, orele 12.00-20.00

Ceru-Băcăinți – sediul Primăriei, str. Principală, nr.5 – orele 10.00-18.00

Cetatea de Baltă – clădire aparținând primăriei – str. Horea, Nr. 4A – zilnic între orele 12.00-20.00

Ciugud

  • Sediul Primăriei Ciugud – Ciugud, strada Simion Bran, nr. 10 – orele 16.00-20.00
  • Centrul de Informare Turistică Hăpria – Hăpria, strada Ioan Haplea, nr. 33 – orele 16.00-20.00
  • Cămin Cultural Teleac – Teleac, strada Victor Magda, nr.44 – orele 16.00-20.00
  • Cămin Cultural Limba – Limba, strada Dacilor, nr. 82 – orele 16.00-20.00
  • Cămin Cultural Șeușa – Șeușa, strada Liliacului, nr. 14 – orele 16.00-20.00
  • Cămin Cultural Drâmbar – Drâmbar, strada Mureșului, nr.1A – orele 16.00-20.00

Ciuruleasa – Primăria, sala de ședințe – sat Ciuruleasa, nr.1 – luni-vineri, orele 8.00-16.00; sâmbătă-duminică, orele 10.00-18.00

Crăciunelu de Jos – Primăria, sala administrativă – Crăciunelu de Jos, str. 6 Martie nr. 131 – orele 10.00-20.00

Cricău – Primăria, sala de ședințe – str. Axente Sever nr.58 – orele 10.00-18.00

Cut – Primăria – Cut, nr.29 – orele 9.00-17.00

Daia Română – Primăria, Corp 1/Corp 2 – Daia Română, st. Principală nr. 326 – orele 8.00-16.00

Doștat – Primăria – Doștat, str. Principală, nr. 250 – orele 9.00-17.00

Fărău – Primăria – strada Principală nr. 70 – orele 9.00-17.00

Galda de Jos

  • Primăria – Galda de Jos, nr. 90 – luni-vineri, orele 12.00-18.00; sâmbătă-duminică, orele 16.00-19.00
  • Oiejdea – Căminul cultural – nr. 291 – joi-vineri, orele 15.00-17.30; duminica, orele 16.00-18.00
  • Mesentea – Sala festivități – nr. 62A – luni, orele 15.00-17.00

Gârbova – Primăria – Gârbova, str.Văii nr. 452 – orele 9.00-17.00

Gârda de Sus – Primăria, birou nr.2 – Gârda de Sus, nr. 46A – orele 8.00-16.00

Hopârta – Cămin cultural – str. Principală, nr. 159 – orele 12.00-20.00

Horea – Primăria – orele 10.00-18.00

Ighiu – Primăria – Ighiu, nr. 56 – orele 10.00-18.00

Întregalde – Căminul cultural – str. Principală, nr. 3 – orele 8.00-16.00

Jidvei

  • Primăria Jidvei – str. Perilor 15 – orele 8.30-15.30
  • Biblioteca Jidvei – str. Unirii 2D – orele 8.30-15.30

Livezile – Primăria – Livezile nr. 59 – orele 8.00-16.00

Lopadea Nouă

  • Primăria Lopadea Nouă – str. Principală, nr. 282 – luni-vineri, orele 14.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00
  • Școala Primară Beța – Beța, nr. 101 – luni-vineri, orele 14.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00
  • Dispensar Medical Ciuguzel – Ciuguzel, nr. 108A – luni-vineri, orele 14.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00
  • Dispensar Medical Băgău – Băgău, nr. 27 – luni-vineri, orele 14.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00
  • Cămin Cultural Asinip – Asinip, nr. 59 – luni-vineri, orele 14.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00

Lunca Mureșului – Primăria, sala de ședințe – Lunca Mureșului nr. 303 – luni-vineri, orele 8.00-16.00; sâmbătă, orele 10.00-14.00

Lupșa – sediul fostei primării sat Musca – luni-vineri, orele 9.00-17.00

Meteș

  • Locație Nr. 1 – Primăria Meteș – strada Principală, nr. 43 – orele 10.00-18.00
  • Locație Nr. 2 – Primăria Meteș – strada Principală, nr. 43 – orele 12.00-20.00

Mihalț – Primăria, parter, Birou SVS – Mihalț, nr. 635 – orele 8.00-16.00

Mirăslău – Primăria, sala de ședințe – str. Principală, nr. 283 – orele 10.00-18.00

Mogoș – Primăria – nr. 3A – orele 8.00-13.00; 14.00-17.00

Noșlac – Primăria – str. Principală, nr. 68 – luni-joi, orele 15.00-23.00; vineri, orele 14.00-22.00; sâmbătă-duminică, orele 7.00-15.00

Ocoliș – Primăria, Biroul Relații cu publicul – Ocoliș, nr. 152 – zilnic, orele 8.00-16.00

Ohaba – Primaria – Ohaba, nr. 188 – zilnic, orele 8.00-16.00

Pianu

  • Primăria Pianu – Pianu de Sus, nr. 94 – orele 8.00-16.00
  • Centru Informare Turistică – Pianu de Jos, nr. 187C – orele 13.00-21.00

Poiana Vadului – Primăria, sala de ședinţe – Poiana Vadului nr. 27  – orele 10.00-18.00

Ponor – Primăria – Ponor, nr. 84 – orele 10.00-17.00

Poșaga – Primăria – Poșaga de Jos, nr. 186 – orele 8.00-16.00

Rădești – Primăria – Rădești, nr. 260 – luni-vineri, orele 8.00-16.00

Râmeț – Primăria, sala de ședință – strada Principală nr. 1 – luni-vineri, orele 10.00-18.00

Rimetea – Primăria – str. Principală nr. 34 – luni-vineri, orele 8.00-16.00

Roșia de Secaș – Primăria – Str. Principală nr. 458 – orele 8.00-16.00

Roșia Montană – Primăria, sala de ședințe – Roșia Montană, nr. 184 – luni-vineri, orele 8.00-16.00

Sălciua – Primăria – sat Sălciua de Jos, nr. 62 – orele 8.30-16.30

Săliștea – Primăria – str. Joseni, nr. 447 – orele 9.00-17.00

Sâncel – Cǎminul cultural – str. Mihai Eminescu nr. 47 – orele 8.00-12.00; 16.00-20.00

Sântimbru – Primăria – str. Blajului nr. 187 – luni-vineri, orele 9.00-17.00

Săsciori

  • Primăria Săsciori – str. Principală nr. 363 – zilnic, între orele 10.00-18.00
  • Căminul Cultural Săsciori – str. Principală nr. 4 – zilnic, între orele 10.00-18.00
  • Căminul Cultural Sebeșel – str. Principală nr. 60 – zilnic, zilnic, între orele 10.00-18.00

Scărișoara – Primăria, sala de ședințe – Scărișoara nr. 205 – zilnic între orele 8.00-16.00

Șibot – Biblioteca /căminul cultural – str. Principală nr. 38 – luni-vineri, orele 11.00-19.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00

Sohodol – Primăria – sat Sohodol nr.1 – orele 8.00-16.00

Șona – Primăria, sala de ședință – strada Lungă nr. 2 – luni-vineri, orele 8.00-16.00

Șpring – Biblioteca comunală – str. Principală nr. 125 – luni-vineri, orele 8.00-16.00; sâmbătă-duminică, orele 8.00-16.00

Stremț – Primăria, sala mică de ședințe – luni-joi, orele 8.00-16.00; vineri, orele 8.00-14.00

Șugag – Primăria – str. Valea Frumoasei nr. 180 – luni-vineri, orele 7.00-16.00; duminică, orele 9.00-16.00

Unirea

  • Primăria – str. Mureșului nr. 597 – luni-vineri, orele 9.00-17.00, sâmbătă-duminică, orele 12.00-18.00
  • Căminul Cultural –  str. Școlii nr. 1178, luni-vineri, orele 9.00-17.00, sâmbătă-duminică, orele 12.00-18.00 – Unirea II

Vadu Moților – Primăria, sala de ședință – Vadu Moților nr.1 – luni-vineri, orele 8.00-16.00

Valea Lungă

  • Primăria – str. Victoriei nr. 328B – orele 11.00-19.00
  • Școala Primară Lunca – sat Lunca nr. 190 – orele 11.00-19.00

Vidra – Primăria – Vidra nr. 1 – orele 8.00-16.00

Vințu de Jos

Primăria Vințu de Jos – str. L. Blaga nr. 47 – orele 8.00-18.00

Cămin Cultural Vurpăr – sat Vurpăr nr. 112 – orele 8.00-18.00

Cămin Cultural Inuri – sat Inuri nr. 21 – orele 8.00-18.00

Școala Generală Valea Vințului – sat Valea Vințului nr.117 – orele 8.00-18.00

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul

    vineri, 11.03.2022 at 14:41

    Vor străinii și guvernul să știe ce să mai fură de la voi și câți sclavii mai are în țară, refuzați toții recensământul, și-o bătut joc de voi din 89 până în prezent, acum întoarceți spatele guvernului mafiot!!!

    Teroriști țări sunt politicienii și instituțiile publice gen judecatori, poliție, armată, care îi apară pe ei de oameni să se supună hoților din politică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate