Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

(P.E.) Testul de sinceritate cu Ion Dumitrel. Despre ce s-a făcut în ultimii 4 ani și ce urmează în viitorul mandat

Publicat

Ion Dumitrel conduce Consiliul Județean Alba dar și organizația județeană a PNL. În mandatele pe care le-a avut și-a legat numele de câteva investiții importante în județ și în special de un efort în ceea ce privește infrastructura, mai ales rețeaua de drumuri județene. A comunicat destul de puțin cu presa în mandatul actual, a lipsit practic din știrile zilei. A compensat însă printr-o comunicare directă, adică prezența sa în tot județul, în fiecare oraș și comună.

Ion Dumitrel a venit vineri în studioul Alba24 unde a vorbit despre principalele realizări din actualul mandat și cum au îmbunătățit acestea viața locuitorilor din județ. De la investițiile în infrastructură, la cele din sănătate sau educație.

Cum vede județul Alba peste patru ani și care sunt cele mai importante obiective pentru următorul mandat, în cazul în care va fi ales.

Vezi video mai jos: 

Comandat de: PNL Filiala Alba, Realizat de: SC Independent SRL, Cod AEP: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax