Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 22 de ani de închisoare pentru Tiberiu Deneș, bărbatul din Alba, care a comis o crimă îngrozitoare în Timișoara

Publicat

Tiberiu Deneș, bărbatul din Alba care a comis o crimă îngrozitoare în Timișoara, a fost condamnat la ani grei de pușcărie. Este vorba despre o crimă comisă, în data de 15 august 2023, într-un cartier liniștit din Timișoara. 

Deneș a intrat în apartamentul unei femei de 77 de ani pentru a o tâlhări. A atacat-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Apoi din cauza faptului că era foarte beat, a căzut din picioare lângă victima sa.

Femeia a decedat, deși paramedicii ajunși la fața locului au încercat să o salveze.

În data de 10 mai 2024, magistrații Tribunalului Timiș l-au condamnat la 22 de ani și 9 luni de închisoare cu executare.

Între timp bărbatul a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul Curții de Apel Timișoara. O ședință va avea loc în data de 25 iunie 2024.

Cum s-a petrecut crima care a șocat Timișoara

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Alba a ucis o femeie de 77 de ani în Timișoara. Era atât de beat încât a leșinat în casa victimei

Atunci Tiberiu a intrat peste o femeie de 77 de ani pentru a o tâlhări. A atacat-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Deși la fața locului au ajuns paramedicii, starea femeii era critică și a decedat în drum spre spital.

Potrivit presei locale, agresorul a lovit-o cu putere și s-a luptat cu ea în holul locuinței. La un moment dat, femeia a reușit să întredeschidă ușa apartamentului dinspre casa scarii și a strigat: „Ajutor! Hoțul!”.

Vecinii au fost cei care au dat imediat alarma la numarul de urgență 112.

Deneș Tiberiu, găsit inconștient la locul crimei

Bărbatul a fost găsit la locul crimei, inconștient. Din câte se pare, din cauza cantității mari de alcool pe care a băut-o înainte de a comite crima, a leșinat în casa victimei.

În casa victimei a fost găsit și de polițiștii care au intervenit după apelul de la 112.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate