Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A doua zi a Royal Canin Trophy: cele mai frumoase rase se luptă pentru inima publicului. Cățeii se pregătesc de spectacol!

Publicat

IMG_8675 Ce-a de-a doua zi a Royal Canin Trophy se desfășoară astăzi în Cetatea Alba Carolina, în zona spațiilor RYMA. Sute de câini frumoși pot fi admirați în acțiune sau în expoziție. În prima parte a evenimentului se desfășoară arbitrajele la ring, iar în cea de-a doua, cățeii vor putea fi văzuți la treabă: Best in Show și Supreme Best in Show. 

Reamintim că în acest weekend în Cetatea Alba Carolina la cea de-a 8 ediție a Royal Crown Trophy”. Latura de Vest a adunat 350 de exemplare cumulând un portofoliu de 105 rase. La Alba Iulia au ajuns câini din 16 țări: Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Ungaria, Germania, Slovacia, Austria, Grecia, Danemarca, Bulgaria, Croatia, Cehia, Bulgaria, Slovenia și desigur România.

Evenimentul se desfășoară în Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, în Piața Toboșarului (în zona spațiilor RYMA). Dincolo de competiție, expoziția de la Alba Iulia oferă o vastă experiență de shopping și consultanță specializate, tuturor iubitorilor de câini.

Vezi și:

FOTO-VIDEO: A început a opta ediție a Royal Crown Trophy la Alba Iulia. Pluto, un câine Pug a venit la expoziție să-și găsească iubită

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax