Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 40 de ani, reținută de polițiștii din Blaj. A furat 1.040 lei dintr-un magazin de telefonie mobilă din municipiu

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Poliţiştii din Blaj au reţinut o femeie din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în Blaj şi care este cercetată pentru furt, faptă prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 1.040 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au identificat-o, marți, pe C.K., de 40 de ani, din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în municipiul Blaj şi care este bănuită de comiterea unui furt, faptă reclamată poliţiei la data de 24 iulie de către reprezentanţii unui magazin din Blaj, specializat în vânzarea de telefoane mobile.

Se pare că, la data de 20 iulie, femeia a profitat de neatenţia angajaţilor magazinului şi a sustras suma de 1.040 lei ce era lăsată în sertarul unui birou.

Pentru obţinerea de probe în cauză, la data de 1 august, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Blaj a femeii.

Faţă de C.K a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 2 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax