Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii își pregătesc listele pentru alegeri. Mircea Hava, a șaptea candidatură la Primăria Alba Iulia. Prima dată pentru PNL

Publicat

11696657_1011614412193492_900960325_n În timp ce PSD nu a făcut niciun anunț privind candidaturile pentru primării, PNL Alba vine în fiecare săptămână cu noi cadidați pentru alegerile de anul viitor. Așa cum era de așteptat, la Alba Iulia, pentru postul de primar va candida Mircea Hava. Edilul candidează pentru a șaptea oară, însă este pentru prima dată când reprezintă sigla PNL.

Prezent în cadrul unei conferințe de presă a PNL Alba, Florin Roman, președintele PNL Alba Iulia a anunțat noi candidați validați de Biroul Politic Local. La Alba Iulia va candida Mircea Hava, actualul primar. Potrivit CV-ului Mircea Hava s-a născut la Oradea la data de 26 decembrie 1956. A fost:
1986-1991 inginer, apoi şef de secţie la Refractara Alba Iulia
1991-1992 Primar al Municipiului Alba Iulia
1992-1993 Resial Alba Iulia, şef de secţie
1993-1996 viceprimar al Municipiului Alba Iulia (primar era Ioan Timiş, PNŢCD)
1996-prezent primar al Municipiului Alba Iulia

Roman a mai spus că pentru  Șugag va candida Constanin Jinar, la Săsciori – Florin Morar, la Săliştea – Aurel Emil Stănilă, la Blandiana – Nicoale Gherman, la Sîntimbru – Iancu Popa și la Mihalț – Flaviu Breaz.

Toți sunt primari în funcție și vor încerca să rămână la conducerea administraţiilor locale și după alegerile de anul viitor.

„Ne propunem nu doar să câștigăm primarul și viceprimarul și majoritatea în CL, peste tot am convenit cu colegii noștri că avem o țintă minimală de 70% din voturile din 2016. Deci ținta este de peste 70% în toate localitățile județului Alba, pe care noi credem că o putem obține, uitându-ne și ce s-a întâmplat la alegerile prezidențiale și ce s-a întâmplat la celelalte tipuri de alegeri când am candidat separat (n.r. – PNL și PDL). Ne propunem să fim primul județ din țară cu 70 de primari din 78, cu 25 de consilieri județeni din totalul de 32”, a spus Florin Roman.

Vezi şi Obiective ambiţioase pentru alegerile locale din 2016: PNL vrea să obțină minimum 70 de primari în judeţul Alba

La conferința de presă a fost prezent și primarul comunei Șugag, Constantin Jinar care a vorbit despre planurile sale într-un nou mandat, dar și despre cum s-a schimbat comuna în acest timp.

„Pe raza Șugagului s-au întâmplat lucruri bune în ultimelele mele mandate și în ultimelel luni ale anului. S-a finalizat aproape 90% în ceea ce privește asfaltarea drumurilor comunale, dotarea cu echipamente și utilaje a comunei, suntem la 70% cu finalizarea lucrărilor pe drumurile forestiere”, a spus Constantin Jinar.

Acesta a mai spus că zonele care au fost asfaltate au fost dotate cu o rețea de canalizare. Acesta a vorbit și despre drumul care leagă Luncile Prigoanei de Poarta Raiului: susţine că are promisiuni de la CJ că se va repara.

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2016: Pe cine aruncă PNL în lupta pentru primăriile orașelor din Alba. Rezultatele din sondajele interne

Până în 13 octombrie, PNL Alba a validat, prin Birourile Politice Locale, următorii candidaţi pentru funcţiile de primari, la alegerile locale din 2016 (listă în actualizare):

Municipii şi oraşe:

Alba Iulia – Mircea Hava

Cîmpeni – Cristian Paşca

Comune:

Blandiana – Nicoale Gherman

Bucerdea Grânoasă – Ioan Aldea

Cergău – Lenuța Aldea

Crăciunelu de Jos – Lenuța Bubur

Galda de Jos – Romulus Raica

Întregalde – Teodor Florea

Mihalţ – Flaviu Breaz

Roșia de Secaș – Nicolae Bogdan

Săsciori – Florin Morar

Săliştea – Aurel Emil Stănilă

Sîntimbru – Ioan Iancu Popa

Stremț – Corneliu Florea

Şugag – Constantin Jinar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax