Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia, obligată să îl angajeze pe fostul șef al Poliției Locale. Între timp funcția a fost desființată


Publicat

Fostul șef al Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia, Daniel Ilcu, a câștigat în primă instanță procesul intentat împotriva primăriei. Mai exact, Daniel Ilcu a fost demis în data de 12 mai 2021, din funcția pe care o deținea, însă instanța de judecată a decis că acesta a fost demis pe nedrept și că trebuie repus în funcție. 

Însă, între timp, Poliția Locala Alba Iulia a fost desființată ca direcție și a devenit serviciu, iar postul ocupat de Daniel Ilcu nu mai există.

Automat, chiar dacă instanța a decis anularea dispoziției prin care acesta a fost demis și automat ar fi trebuit să fie repus în funcție, acesta nu mai are pe ce funcție să revină. 

De la ce a plecat demiterea fostului șef al Poliției Locale

Problemele între Daniel Ilcu, primărie și primarul Gabriel Pleșa au început în momentul în care fostul șef al poliției locale a fost găsit inconștient la volanul mașinii de serviciu, iar când a fost transportat la spital, în urma prelevării probelor biologice  avea alcoolemia de peste 5 %, au precizat procuorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Fapta s-a petrecut în luna decembrie a anului 2020, iar mai târziu, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au început cercetarea penală.

CITEȘTE ȘI: Șeful Poliției Locale Alba Iulia a fost demis, după scandalul în care a fost găsit cu alcoolemie la volan. Precizări oficiale

În data de 12 mai 2021, Gabriel Pleșa, la demis din funcție pe Daniel Ilcu. În luna septembrie, acesta a atacat în contencios administrativ decizia primăriei, un proces s-a desfășurat pe rolul Tribunalului Alba, iar o decizie a venit în luna noiembrie, iar motivarea a fost făcută public de curând.

Procesul

Poziția fostului șef

În linii mari Daniel Ilcu a precizat că la locul de muncă nu a fost sancționat, că nu a avut plângeri și că a avut o conduită bună și în afara serviciului.

”reclamantul nu a fost condamnat definitiv printr-o hotărârea judecătoreasca definitiva și în favoarea sa operează prezumția de nevinovăție.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL: Șeful Poliției Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului

Mai mult, arată că nu a fost sancționat disciplinar pentru abateri în legătură cu locul de munca, conduita sa fiind una care a fost apreciata cu calificative la superlativ, care nu ar putea sta la baza Dispoziției nr. 933/2021.

Categoric, nu s-ar putea aprecia nici ca se găsește în prezenta vreunei manifestări care aduc atingere prestigiului autorității sau instituției publice în care și-a desfășurat activitatea.

Conduita reclamantului în timpul orelor de program a fost una impecabila și în legătură cu munca sa, nu s-a putut contura nicio abatere”, a precizat acesta în instanță.

De asemenea a mai precizat că nu a fost condamnat definitiv de vreo instanță de judecată.

Poziția Primăriei Alba Iulia

La rândul lor, reprezentații primăriei au precizat că: în data de 17.12.2020 reclamantul fost implicat într-un eveniment rutier, conducând sub influența alcoolului, (…)

Fapta constituie atât o manifestare contrara demnității funcției, cât și o manifestare de natura a aduce atingere prestigiului instituției.

Urmarea produsa, mediatizata în mijloacele de comunicare în masa (18.12.2020; 20.12.2020; 09.01.2021; 14.01.2021) atât la nivel local, cât și la nivel național, consta în deteriorarea încrederii și respectului opiniei publice față de instituția pe care a condus-o cu consecința afectării imaginii instituției ca sistem și serviciu în apărarea ordinii de drept.

Reclamantul a revenit la serviciu la data de 27.03.2021, anterior aflându-se în concediu medica.

La revenirea la serviciu, în data de 27.03.2021, reclamantul a forțat ușa la intrarea în biroul personal, distrugând ușa și a avut o atitudine necorespunzătoare față de colegi, recurgând la agresiuni verbale.

Primarul municipiului, fiind sesizat cu privire la aceste manifestări ale reclamantului, a discutat cu acesta, ocazie cu care a constatat că mirosea a alcool și avea un comportament nefiresc, fiind “ vădit emoționat”.

CITEȘTE ȘI: Fostul șef al Poliției Locale Alba Iulia a dat în judecată Primăria după ce a fost demis din funcție

Atitudinea și comportamentul pe care la manifestat a avut un potențial de afectare al prestigiului funcției pe care a deținut-o, a determinat crearea unei atmosfere tensionate în rândul colegilor de serviciu, cât și o stare de confuzie la nivel decizional.

În acest context, pârâta apreciază că reclamantul a săvârșit abateri în legătură cu serviciul, deosebit de grave, tulburând profund activitatea instituției și făcând imposibila continuarea relațiilor de serviciu”, se araă în motivarea instanței.

Decizia judecătorilor

”Cercetând materialul probator administrat în cauză, pârâtul nu a făcut dovada că funcționarul public ce face obiectul dispoziției nr. 933/12.05.2021 a făcut obiectul unei cercetări disciplinare și mai mult că acesta a fost audiat, respectiv după caz, că acesta deși invitat la audieri a refuzat de a se prezenta la audieri sau de a semna o declarație privitoare la abaterile disciplinare care i se impută.

De asemenea instanța reține că din perspectiva prevederilor art. 494, alin. 1 din O.U.G nr. 57/2019 privind Codul administrativ o măsură precum cea dispusă prin Dispoziția nr. 933/12.05.2021 putea fi emisă doar în urma efectuării unei cercetări disciplinare și în baza propunerii comisiei de disciplină în situația în care această comisie, în baza materialului probator administrat, ar fi ajuns la concluzia că reclamantul se face vinovat de faptele care i se impută, iar nu în temeiul referatului nr. întocmit de același emitent al dispoziției atacate în prezenta cauză.

Împrejurarea învederată de pârât referitoare la faptul că doar ulterior emiterii Dispoziției nr. 933 din 12.05.2021 prin Legea nr. 153/2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 577 din 08.06.2021, s-au aprobat normele privind modul de constituire, organizare și funcționare a comisiilor de disciplină, precum și componența, atribuțiile, modul de sesizare și procedura disciplinară nu exonera emitentul dispoziției atacate să îi asigure reclamantului dreptul de a fi ascultat, respectiv de a formula apărări cu privire la faptele care i se impută”, se arată ăn motivarea instanței.

Drept urmare, judectătorii Tribunalului Alba au decis anularea deciziei de demitere și plata salariilor de la momentul la care a fost demis și până la repunerea în funcție.

Situația în care se află primăria

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, primăria trebuie să plătească salariul de la data demiterii și până la 1 ianuarie 2022. Însă în ceea ce privește repunerea în funcție, acesta nu mai este posibilă deoarece postul nu mai există.

Atât primăria dar și Daniel Ilcu au făcut recurs la decizia Tribunalului Alba, iar dosarul se va judeca pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. pilu

  vineri, 14.01.2022 at 20:23

  Acum ce mai vrea şi beţivanul ăsta,să mai dea şi o petrecere Primăria că s-a întors treaz la serviciu ? Dar se vede că şi la Primarie totul se face după ureche, neexistând proceduri clare. Păi dacă toţi năcădăii partidelor s-au aciuiat prin Primărie, de unde oameni cu judectă ?
  Şi apropos, d-le primar susţineai la un post local că reduci numarul de trântori care fac pază pe la obiectivele CPJ-ului. Ai minţit, ca şi predecesorul tău, că atunci când ajungi în astfel de funcţii ai dreptul să spui ce-ţi trece prin cap şi lumea să te creadă. Mai ai trei ani şi gata.

 2. Termenul

  sâmbătă, 15.01.2022 at 10:16

  Mai, dar un contract si mai ales un mandat nu e pe viata ! Ambele pot fi anulate, pt. prostie, hotie, alcolemie,inselaciune, etc.inainte de termen. Ca doar certificatele de casatorie nu au termen de expirare !

 3. Elena

  sâmbătă, 15.01.2022 at 12:04

  Pe omul asta nu trebuia sa-l verifice cineva de concediu medical? Poate a fost la dezalcolizare, dar trebuia verificat de institutiile abilitate, vazut cine l-a tinut in medical din 17.12.2020 pana in 27.03.2021. Instanta a cerut certificatele medicale, a cerut o expertiza medicala?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

A apărut o nouă sub-variantă Omicron. A fost descoperită în mai multe țări din Europa și este monitorizată

Publicat

O nouă sub-variantă Omicron, apărută în urmă cu câteva săptămâni, ridică semne de întrebare şi este monitorizată cu mare atenţie de oamenii de ştiinţă, informează AFP şi Reuters.

Deşi noua sub-variantă „nu schimbă datele problemei”, potrivit ministrului francez al Sănătăţii, caracteristicile sale exacte, deocamdată necunoscute pe deplin, ridică anumite semne de întrebare.

Denumită BA.2, această sub-variantă a fost detectată în mai multe ţări ale lumii, în special în Europa.

„Noi variante apar cu o regularitate destul de mare”, a reamintit joi seară Olivier Veran, ministrul Sănătăţii din Franţa, în timpul unei conferinţe de presă.

„Din câte ştim până acum, noua sub-variantă corespunde mai mult sau mai puţin caracteristicilor pe care le cunoaştem despre Omicron. Nu schimbă datele problemei în acest stadiu”, a adăugat ministrul francez.

La fel ca varianta Delta de dinaintea sa, varianta Omicron, pe măsură ce s-a răspândit tot mai mult în lume, a generat „fraţi mai mici”, sub-variante care conţin una sau două mutaţii în raport cu genomul său original.

Pentru moment, caracteristicile exacte ale noii sub-variante nu au fost analizate. Însă anumite date medicale atrag atenţia specialiştilor: BA.2 ar fi devenit deja majoritară în Danemarca, unde numărul cazurilor zilnice de COVID-19 a început din nou să crească în ultimele zile.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care a inclus Omicron în categoria „variantelor îngrijorătoare”, nu face în acest stadiu o diferenţă între varianta originală Omicron şi sub-varianta BA.2.

„Avem o situaţie internaţională în care varianta Omicron circulă foarte mult, este normal să observăm de-a lungul timpul apariţia unor sub-variante”, a anunţat vineri într-un comunicat agenţia Sante Publique France.

„Ceea ce ne interesează este dacă ea posedă caracteristici diferite în termeni care ţin de contagiozitate, evitarea reacţiei imunitare şi severitate”, a precizat agenţia franceză.

Până în acest moment, noua sub-variantă a fost detectată deja în Franţa, „însă la niveluri foarte scăzute”.

În schimb, în Danemarca, ea a înlocuit progresiv BA.1, varianta Omicron „clasică”.

„Autorităţile daneze nu au o explicaţie pentru acest fenomen, dar îl monitorizează cu mare agenţie”, au transmis specialiştii de la Agence Publique France. La rândul lor, experţii din Franţa „urmăresc cu atenţie datele care sunt obţinute în Danemarca”.

La rândul său, Agenţia pentru Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKSHA) a anunţat vineri că a inclus noua sub-variantă Omicron în categoria „variantelor aflate în curs de investigare”, relatează Reuters.

BA.2, care nu prezintă o mutaţie specifică, aşa cum s-a observat în cazul variantei Omicron şi care a permis diferenţierea de varianta Delta, este cercetată de oamenii de ştiinţă britanici, dar nu a fost desemnată „variantă îngrijorătoare”.

„Este în natura virusurilor să evolueze şi să dezvolte mutaţii, aşadar era de aşteptat că vom continua să vedem noi variante care apar”, a declarat Meera Chand, directoarea departamentului de incidenţă virusologică în cadrul UKHSA.

„Monitorizarea noastră continuă a genomului virusului (SARS-CoV-2, n.r.) ne permite să detectăm noile sub-variante şi să le analizăm pentru a vedea dacă ele sunt importante”, a adăugat aceeaşi expertă britanică, medic specialist în microbiologie.

sursă: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Duminică și luni: Restricții de circulație pe DN 7 între Sibiu și Pitești pentru vehiculele de peste 7,5 tone. Intervalele orare

Publicat

foto: oradesibiu.ro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă restricţii de circulaţie pe DN 7,  pentru maşinile de mare tonaj, duminică și luni, pe un traseu care care cuprind Dealul Negru și Valea Oltului:  Piteşti (intersecția DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecția DN 7 cu DN 1)

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de duminică (23 ianuarie) și luni (24 ianuarie 2022) – zi de sărbătoare legală, Ziua Unirii Principatelor Române.

Astfel, maşinile de mare tonaj nu pot circula pe niciun sens al traseului Piteşti (intersecția DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecția DN 7 cu DN 1) duminică între orele 16.00 – 22.00 și luni între orele 6.00 – 22.00.

Încălcarea prevederilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Criptomonedele, cel mai mare declin din ultimele 6 luni. Bitcoin și Ethereum se prăbușesc. Deciziile care au influențat piața

Publicat

Foto: Pixabay.com

Bitcoin s-a prăbușit cu peste 7% în ultimele 24 de ore și se tranzacționa la 38.5774 dolari, potrivit datelor CoinDesk. Ether, a doua cea mai mare criptomonedă în funcție de capitalizarea de piață, a scăzut cu 8% în ultimele 24 de ore, relatează CNBC.

Declinul pieţei crypto continuă înregistrând cel mai redus nivel din august 2021 până în prezent, potrivit datelor colectate de pe platforma CoinMarketCap.

Astfel, cea mai mare criptomonedă după capitalizare înregistra vineri la ora 14:58 (ora României) un declin de peste 9,3% în ultimele 24 de ore, conform platformei CoinMarketCap, care realizează o medie a cotaţiilor de pe mai multe platforme de exchange.

Capitalizarea totală a Bitcoin se situează la circa 772 mld. dolari, potrivit ZF.ro

În acelaşi timp, Ethereum se tranzacţiona la circa 2.770 de dolari, după un declin de circa 11,5% în ultimele 24 de ore. Capitalizarea totală a Ethereum se situează la circa 330 mld. dolari.

Bitcoin înregistrează a treia zi consecutivă de scădere, iar la nivelul pieţei şi celelalte monede digitale înregistrează un declin, în ciuda a ceea ce se credea a fi o uşoară tendinţă de decuplare a pieţei de evoluţia celei mai mari criptomonede.

Moneda ADA (Cardano) înregistrează un declin de circa 11%, în timp ce SOL (Solana) a scăzut cu circa 13% în ultimele 24 de ore.

Criptomoneda sibienilor de la Elrond Network, scădere de 15%

Tot vineri, la ora 15.38 (ora României), moneda EGLD, lansată de sibienii de la Elrond Network, înregistra o scădere de 15% pe ultimele 24 de ore şi se tranzacţiona la circa 150 de dolari, la o capitalizare totală de peste 3,1 mld. dolari.

Bitcoin a scăzut cu circa 40% de la vârful atins la începutul lunii noiembrie. Scăderile vin în contextul în care sectorul de tehnologie înregistrează un declin şi pe burse, întrucât indicele Nasdaq trece printr-o corecţie.

Americanii pregătesc noi reglementări, rușii vor să interzică minarea și tranzacționarea

La nivel global, reglementarea pieţei crypto începe să-şi arate colţii în diferite moduri. Americanii pregătesc noi reglementări pentru platformele de exchange, întrucât SEC, autoritatea de supraveghere financiară, vrea mai multă protecţie pentru investitori.

Totodată, banca centrală a Rusiei vrea ca minarea şi tranzacţionarea de criptomonede să fie interzise. Semnalul este unul important în contextul în care Rusia este a treia ţară din lume din punctul de vedere al activităţii de minare, după SUA şi Kazahstan.

Singapore a început să introducă noi măsuri şi a decis că ATM-urile crypto trebuie să fie oprite şi eliminate, ca parte a unui plan de a limita expunerea populaţiei.

Spania și Regatul Unit, noi reguli pentru reclamele crypto

Spania a introdus noi reguli în ceea ce priveşte promovarea criptomonedelor şi obligă influencerii, companiile şi firmele de PR implicate în astfel de campanii să includă şi avertismente legate de riscuri.

În Marea Britanie, autoritatea de supraveghere financiară vrea ca reclamele crypto să ajungă doar la bogaţi şi la investitorii cu experienţă.

Hackerii au furat criptomonede în valoare de 34 de milioane de dolari

Începutul anului 2022 a adus deja şi primul atac important în piaţa criptomonedelor. Hackerii au furat criptomonede în valoare totală de aproape 34 mil. dolari de la 483 de utilizatori ai platformei de tranzacţionare Crypto.com.

Trebuie menţionat că piederile acestora au fost compensate de companie.

Rusia vrea să interzicerea folosirea şi minărea criptomonedelor

Unii experți avertizează că piața cripto ar putea să se îndrepte în curând spre un declin, afectată de controlul sporit al reglementărilor și fluctuațiile intense ale prețurilor.

Bitcoin ar putea să se prăbușească în continuare pentru că banca centrală a Rusiei a propus o interdicție privind utilizarea și mineritul criptomonedelor pe teritoriul rus, susținând că moneda digitală reprezintă un risc pentru „stabilitatea financiară și suveranitatea politicii monetare”.

Banca Centrală a Rusiei a propus interzicerea folosirii şi minării criptomonedelor pe teritoriul rusesc, citând ameninţările la adresa stabilităţii financiare, a bunăstării cetăţenilor şi a suveranităţii politicii sale monetare, transmite Reuters.

Este cea mai recentă măsură severă contra criptomonedelor pe plan global, după ce guvernele, din Asia şi până în Statele Unite, şi-au exprimat temerile că monedele digitale exploatate în mod privat, extrem de volatile, ar putea submina controlul asupra sistemelor financiare şi monetare.

De ani de zile Rusia este contra criptomonedelor, spunând că ele pot fi folosite în operaţiuni de spălare de bani sau de finanţare a terorismului. În cele din urmă le-a acordat statul legal în 2020, dar a interzis folosirea lor ca mijloc de plată.

Banca Centrală a Rusiei susţine că cererea speculativă a determinat creşterea rapidă a criptomonedelor, care indică caracteristicile unei piramide financiare, şi a avertizat asupra potenţialei bule pe piaţă, care ar ameninţa stabilitatea financiară şi cetăţenii ruşi.

Instituţia a propus împiedicarea instituţiilor financiare în realizarea de operaţiuni cu criptomonede şi a precizat că trebuie dezvoltate mecanisme pentru blocarea tranzacţiilor, menită să ducă la cumpărarea sau vânzarea de criptomonede.

Interzicerea vizează şi platformele de tranzacţionare cripto. Reprezentanţii Binance au declarat pentru Reuters că sunt decişi să lucreze cu autorităţile de reglementare şi speră într-un dialog cu Banca Centrală a Rusiei privind protejarea utilizatorilor ruşi de criptomonede.

Nu sunt luate în calcul restricţii privind deţinerea de criptomonede.Utilizatorii activi de criptomonede din Rusia au avut un volum anual de tranzacţii de aproximativ cinci miliarde de dolari, a informat instituţia.

China încearcă să elimine activitatea ilegală legate de criptomonede

Anul trecut, cele mai puternice autorităţi de reglementare din China au intensificat restricţionarea criptomonedelor, interzicând platformele de tranzacţionare cripto şi activităţile de minare de criptomonede.

Zece agenţii, inclusiv Banca Centrală a Chinei (PBOC) şi autorităţi de reglementare a băncilor, a burselor şi a titlurilor de valoare, s-au angajat să lucreze împreună, pentru a elimina activitatea „ilegală” legată de criptomonede.

PBOC a informat că criptomonedele nu trebuie să circule ca monede tradiţionale şi se interzice platformelor de peste hotare să furnizeze servicii investitorilor din China prin internet, întrerupând astfel accesul Coinbase şi Binance la a doua economie mondială.

De asemenea, Banca Centrală a Chinei a interzis instituţiilor financiare, companiilor de plăţi şi firmelor de internet să faciliteze tranzacţionarea pe plan intern a criptomonedelor.

surse: AGERPRES, CNBC, Reuters, zf.ro, mediafax.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful de la Protecția Consumatorului, schimbat. Cine este noul președinte al ANPC. Legături cu familia lui Adrian Năstase

Publicat

foto: constantatv.ro

Un nou șef la ANPC. Fostul președinte nu a rezistat în funcție un an de zile. Horia-Miron Constantinescu a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) printr-o decizie a premierului Nicolae-Ionel Ciucă publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Acesta îl înlocuieşte pe Mihai Culeafă, care a fost numit în funcţie în luna noiembrie a anului trecut. Culeafă l-a înlocuit atunci pe Claudiu Daniel Dolot, care a preluat această funcţie la finele lunii februarie 2021.

Horia-Miron Constantinescu a mai deţinut funcţia de preşedinte al ANPC din august 2019 până în noiembrie acelaşi an, când a fost eliberat din funcţie.

Cine este noul șef al ANPC

Horia Constantinescu a fost membru PSD, a trecut la PPUSL, apoi a intrat în echipa liberalului Vergil Chițac, după care s-a întors la PSD. El a venit lângă Chițac, potrivit Info Sud-Est, pentru a prelua șefia Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, dar a picat concursul de angajare și s-a întors în PSD.

În 2020, el a candidat la Primăria Constanței din partea PPUSL, partidul controlat de Dan Voiculescu.

E notorie relația sa de prietenie cu Nicușor Constantinescu (fostul baron PSD de Constanța, condamnat în multiple dosare de corupție) și Liviu Dragnea. De altfel, Dragnea l-a propulsat ca șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în 2019.

Horia Constantinescu, nașul unui dintre fii lui Adrian Năstase

Potrivit G4Media, Constantinescu are o relație apropiată cu familia fostului premier Adrian Năstase, șeful OPC cununându-l pe unul dintre fiii acestuia, Andrei Năstase.

El a devenit celebru în perioada 2018-2019 după ce, în calitate de șef al OPC Constanța, a închis restaurante celebre din oraș și stațiunea Mamaia, a sancționat McDonald’s și a amendat Primăria Constanța pentru starea în care se aflau locurile de joacă din oraș (ulterior, OPC Constanța a pierdut definitiv procesul cu Primăria Constanța).

Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, istoric și sociolog marxist care a contribuit la instaurarea comunismului în România, fost președinte al Marii Adunări Naționale. Miron Constantinescu este cel care a încercat să-l răstoarne pe Gheorghe Gheorghiu Dej, în 1956, după ce Hrușciov a denunțat staliniștii.

Surse: Agerpres, G4Media, Info Sud-Est

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate