Connect with us
Publicitate

AIUD

Un cunoscut interlop al anilor 90` dă iar în judecată Penitenciarul Aiud. Motivul: I-a fost refuzată o vizită intimă

Publicat

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi de la sfârșitul anilor 90`, Alen Moisin, a dat iar în judecată Penitenciarul Aiud, închisoare la care se află închis.

De data aceasta Alen a dat în judecată penitenciarul după ce i-a fost refuzat dreptul la o vizită intimă. 

La începutul anului 2021, Alen a mai dat în judecată penitenciarul și a criticat regimul alimentar, dar și condițiile de cazare.

Cel mai recent dosar a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Alba, în data de 15 noiembrie, după ce inițial Curtea de Apel Alba Iulia a declinat cauza.

Ce s-a întâmplat

La sfârșitul anului 202o, în data de 27 octombrie, Alen a făcut o cerere pentru a avea parte de o vizită intimă. În data de 9 noiembrie, reprezentații Penitenciarului Aiud au respins cererea.

CITEȘTE ȘI: Review-uri negative pentru Penitenciarul Aiud din partea interlopului Alen Moisin: curtea de plimbare, similară unei cuști ZOO

Potrivit motivării Curții de Apel Alba Iulia, cererea a fost respinsă deoarece nu a îndeplinit una dintre condițiile de bază: cea de a nu avea abateri disciplinare în ultimele 6 luni anterioare cererii la vizită intimă.

”Cererea formulată de petentul reclamant, a fost înregistrată sub nr. E1/1836/27.10.2020, a cărei competență de soluționare aparține administrației locului de deținere, a fost soluționată la data de 09.11.2020 prin rezoluția de neaprobare a solicitării deținutului, motivat de neîndeplinirea cumulativă a condiționalităților impuse de dispozițiile articolului menționat anterior, cu referire expresă neîndeplinirea condiției prevăzute la litera e, art.69 : să nu fi fost sancționat disciplinar pe o perioadă de 6 luni, anterioară solicitării vizitei intime, sau sancțiunea să nu fie ridicată”, se arată în motivarea instanței.

După ce Curtea a declinat competența, dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului. Momentan, dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

CITEȘTE ȘI: Deținutul ”Spiderman” a dat în judecată trei procurori, la Tribunalul Alba: Cere 2.000.000 de lei. Cum și-a primit porecla

Cine este Alen Moisin

Alen Moisin este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Brașov, dar și din România. De asemenea, a activat o perioadă și în afara țării, fiind extrădat în 2017 din Madrid.

În anul 1999, acesta era liderul grupării din cartierul Noua, grupare care se afla în conflict cu valutiștii din Brașov, scandal care s-a întins o întreagă toamnă cu lupte de stradă între cele două găști.

În cursul carieri infracționale acesta a fost acuzat de tulburarea liniştii publice, proxenetism, furt calificat, infracţiuni informatice, infracţiuni contra persoanelor, şantaj, cămătărie, trafic de droguri, potrivit adevărul.ro. De asemenea, la o percheziție în luna ianuarie 2017, anchetatorii au găsit în locuința acestuia 46 de tablouri în valoare de  50.000 euro, 4 bucăţi de fildeş de elefant având greutatea totală de 53 kg şi o valoare estimată la 53.000 euro și aproape un kilogram și jumătate de canabis.

În iunie 2017 a fost condamnat definitiv la 6 ani şi trei luni de închisoare pentru cămătărie și santaj, dar în același timp mai avea un dosar pe rol pentru trafic de droguri.

Urmărește Alba24 pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax